Elkészült egy újabb „mindent bele” ebéd, azokból a hozzávalókból, amiket a konyhában találtam.
Gombás csirkecomb
Hozzávalók:
4 csirkecomb
sajt
gomba
1 hagyma
1 nagyobb paradicsom
1 zöldpaprika
fokhagyma
bors
rozmaring
ételízesítő
chili
tejföl
tejszín
zsemlemorzsa
olaj
Egy tepsit vékonyan kivajazok, megszórom zsemlemorzsával. A felkarikázott hagymát az aljára terítem, rá a karikára vágott paradicsomot, a felszeletelt paprikát.
Ráterítem a csirkecombokat, közé rakom a felkockázott gombát.
Egy tejfölt összekeverek egy tojással, 1 dl tejszínnel, ízesítem borssal, ételízesítővel, rozmaringgal, fokhagymával, nagyon pici chili paprikával, majd reszelt sajtot keverek bele. Ezzel a szósszal öntöm le a csirkecombokat, és a tetejére is reszelek sajtot.
Sütőben megsütöm, a tetejét megpirítom. Mi zöldségkörettel ettük, de bármilyen köret készíthető hozzá.