Kyra konyhája

Recepteket, konyhai és egyéb ötleteket szeretnék összegyűjteni a blogban. Minden recept kipróbált és nem feltétlenül a neve szerinti eredeti - hanem, ahogyan én készítem.

Kommentek

  • Eleison Kyra: @Laci Today: Ha nem okoz nagy fáradtságot, szívesen kipróbálom. Van egy jól bevált receptem, de há... (2010.12.01. 18:44) Joghurttorta

Alufóliában sült gombás csirkecomb

2011.02.09. 19:00 :: Eleison Kyra

Alufóliában sült gombás csirkecomb

 

Hozzávalók:

2 db csirkecomb

2 nagy fej vöröshagyma

25 dkg gomba

ízlés szerint só és törött fekete bors

 

Előkészítése: a combokat a forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.

Elkészítése: a megsózott, megborsozott csirkecomb darabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

Szólj hozzá!

Címkék: recept csirkecomb

A bejegyzés trackback címe:

https://kyrakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr392649823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása