Kyra konyhája

Recepteket, konyhai és egyéb ötleteket szeretnék összegyűjteni a blogban. Minden recept kipróbált és nem feltétlenül a neve szerinti eredeti - hanem, ahogyan én készítem.

Kommentek

  • Eleison Kyra: @Laci Today: Ha nem okoz nagy fáradtságot, szívesen kipróbálom. Van egy jól bevált receptem, de há... (2010.12.01. 18:44) Joghurttorta

Sajtos hús

2011.02.06. 14:54 :: Eleison Kyra

Kint süt a nap, remélhetőleg hamarosan megérkezik az igazi tavasz, ledobjuk a nagykabátot, ideje hát ledobni a felesleges kilókat is, amik a télen ránk rakódtak. Néhány hétig lájtosabbá tesszük az étrendünket.:D

 

 

Sajtos hús



Hozzávalók:

csirke- vagy pulykamell

sonka

sajt

mustár

tej

 

A vékony csirke- vagy pulykamellet belefektetem leheletnyi olívaolajjal kikent tepsibe.

A húsokat megkenem mustárral (aki szereti a csípőset, lehet dijoni mustárral) ráteszek egy szelet sonkát, majd egy szelet sajtot (pl. eidami), majd az egészed felöntöm tejjel, hogy ellepje.

Sütőben addig sütöm, míg a sajt meg nem pirul és a tej lefőtt róla.

Szólj hozzá!

Címkék: recept csirkemell

A bejegyzés trackback címe:

https://kyrakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr912642181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása