Kyra konyhája

Recepteket, konyhai és egyéb ötleteket szeretnék összegyűjteni a blogban. Minden recept kipróbált és nem feltétlenül a neve szerinti eredeti - hanem, ahogyan én készítem.

Kommentek

  • Eleison Kyra: @Laci Today: Ha nem okoz nagy fáradtságot, szívesen kipróbálom. Van egy jól bevált receptem, de há... (2010.12.01. 18:44) Joghurttorta

Sajtos haltekercs

2010.09.07. 06:31 :: Eleison Kyra

Ezt a receptet egy másik ismerőstől kaptam, de szintén sikert aratott.

 

Sajtos haltekercs

 

Hozzávalók:

4 szelet tengeri halfilé

4 szelet füstolt sajt

12 szem olajbogyó

citromlé

1 gombóc mozzarella sajt

olaj

1 dl tejszín

 

A halfiléket citromlével meglocsoljuk, sózzuk, majd kicsit állni hagyjuk.

Szalvétán leszárítjuk, és mindegyikre ráfektetünk egy szelet sajtot, megrakjuk olivabogyóval, feltekerjuk, és egy kiolajozott, tűzálló tepsibe fektetjük egymás mellé szorosan mindet, hogy ne tekeredjenek le. A tejszínt rálocsoljuk és a mozzarella sajtot felkarikázva ráfektetjük. Sütőben először alufólia alatt pároljuk kb. 30 percig, majd kitakarva pirosra sütjuk a sajtot a tetején.

 

Szólj hozzá!

Címkék: recept

A bejegyzés trackback címe:

https://kyrakonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr932276841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása